Wnętrze restauracji to połączenie trofeów myśliwskich z nowoczesnością. Klimatyzowana sala kusi oryginalnym oświetleniem, nietypową wystawą win, naturalnymi kwiatami. W pogodne dni ugościmy Państwa również na świeżym powietrzu. Potrawy są zawsze świeże,przygotowane z ekologicznego mięsa pochodzącego z naszego gospodarstwa. Postawiliśmy na kuchnię smaczną i zdrową, która ma przyciągać, zachwycać bogactwem smaków i aromatów.
GODZINY OTWARCIA: 12:00 – 22:00
SPECJALNOŚĆ LOKALU:
KARTACZE, DANIA Z DZICZYZNY, POTRAWY RYBNE, KUCHNIA REGIONALNA
Przystawki
- Befsztyk tatarski z jelenia
- Carpaccio z polędwicy daniela
- Domowe wekowane mięso babci Eugenii
- Talerz wędlin a la safari
- Chrupiące bliny ziemniaczane z łososiem
Zupy
- Hula – gula
- Żurek z jajkiem i białą kiełbasą
- Zupa z czerwonych pomidorów z groszkiem ptysiowym
- Flaki wołowe
- Barszcz czerwony z pasztecikiem
Dania główne
- Stek z daniela z ziemniakami opiekanymi
- Polędwiczki z jelenia na blinach ziemniaczanych
- Pierogi domowe z różnym nadzieniem
- Micha jaćwinga (kartacz, kiszka, babka ziemniaczana) okraszone cebulką ze skwareczkami
- Sznycel wieprzowy z jajkiem sadzonym
- Grillowana pierś z kurczaka z brzoskwinią
Desery
- Szarlotka na gorąco z lodami
- Lody z gorącymi wiśniami
- Naleśnik cynamonowy
- Wypieki domowe














